Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stickery cluj-napocca 2015

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tracisz wlepek. W turnieju zdobywasz punkty i za około 75~ możesz dostać odznakę złotą. Im mniej tym srebrna lub brązowa. Kupowanie naklejek jak najbardziej się zwraca, ale dopiero po roku/dwóch gdy cena podskoczy.

Opublikowano

Nie tracisz wlepek. W turnieju zdobywasz punkty i za około 75~ możesz dostać odznakę złotą. Im mniej tym srebrna lub brązowa. Kupowanie naklejek jak najbardziej się zwraca, ale dopiero po roku/dwóch gdy cena podskoczy.

okey, to fajnie, trafiły mi się gówniane troche, ale mam czas, niech cena sobie rośnie ;d

Opublikowano

Najlepiej kupić sporo naklejek ostatniego dnia turnieju, wtedy jest przecena na wszystkie stickery -66%

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

dla mnie kupowanie teraz naklejek typu folia itd to strzał w stopę. Zrobiłeś ogromny błąd. Nie mogę dokładnie zobaczyć Twojego eq na steamie, bo aktualnie strona padła, ale o zwrot hajsu będzie ciężko. Same naklejki w tej edycji majora też nie wyglądają jakoś nadzwyczajnie i musicie pamiętać, że zwracają się tylko takie, które mają popyt i dosyć ciekawy wygląd.

Teraz rada dla tych, którzy zamierzają kupić naklejki i wyjść na tym jakoś na plus. Jeżeli bawicie się w challange pickem (jak ja) zakupcie sobie teraz tylko i wyłącznie te naklejki, do tego wyzwania. Nie wszystkie, a te, które będziecie potrzebować. To są i tak najtańsze naklejki więc na nich zysk będzie praktycznie zerowy. Następnie dzień przed zakończeniem turnieju powinna być jak zawsze przecena na wszystkie stickery, bodajże 75%. Nie jestem pewien co do cen, ale te najtańsze stickery będą chodzić tak po ~0,25€, a te folie po 1€. No i wtedy sobie wszystko kupujecie według własnego uznania. Kolega sie napalił i zrobił błąd, bo za te 40€ miałby 3x tyle tych naklejek.

Opublikowano

Raczej jestem pewien, że trochę z tego zarobisz. Za jakieś 2-3 miesiące. Ja tak zrobiłem z vlepami z IEM Katowice i Cologne. Niby cena podskoczyła o ~50 centów, ale przy większej ilości naklejek jest odczuwalny zarobek.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Jak dla mnie teraz wlepy to marny zarobek bo duzo ludzi je kupuje a nie schodza w sekunde:D polecam kupic skrzynki feniksa po 4 lub 5 centow 1k skrzynek to 40euro jedynie a juz wkrodce ich nie bedzie (bedzie ich malo) i bedzie mozna selac je po 35 lub 40 centow

100x razy lepszy pomysl niz na wlepy ktore moga stac i stac i miec lipna cene:)

Opublikowano

Nie wiem jestem zielony i popełniłem błąd teraz przez ten błąd straciłem chęci do gry w tą grę, sram na ten hajs, tylko sam fakt że jest to c*****a inwestycja, pomoże mi ktoś tego challenge pickem zrobić? Bo nie wiem jak to się obstawia a już ciul z tymi naklejkami to bym se przynajmniej postawił i bym miał te odznakę

Opublikowano

Tak, cena zawsze była obniżona o -75% nie było innych zestawień. Natomiast co do skinów, szczerze powiedziawszy to jest czysty chybił trafił, możesz na tym zarobić, a możesz stracić, zobaczymy po finałach :]

Opublikowano

Bardziej sie oplacakupic np skrzynki feniksa po 0.04 centa a potem je opchnac za 40 centow szt wiekszy profit

Co wy pierdzielicie z tymi feniksami jak póki co nic nie drożeją również dobrze moga zdrożeć za miesiąc a może za ponad rok.

Pytanko mam bo zamierzam za ponad 50 euro je skupywać jak będzie przecena i pytanie co brać :   kapsuły , naklejki graczy czy może drużynowe ( Kapsuły dużo droższe lecz czy dużo większy zysk na 1szt. od naklejek ? )

I zysk 2x większy średnio po jakim czasie by był ? ( Opierając się na poprzednich przecenach ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...